Produk

  • Pre-seasoned cast iron wok

    Wajan wesi pra-bumbu

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • 25,27 enameled dutch oven

    25,27 oven Walanda enamel

    Babagan Item Iki Oven Walanda minangka klasik wesi wesi enamel sing apik kanggo nyiyapake lan nyiyapake dhaharan sing ora bisa dilalekake, kanggo luwih akeh wong, sampurna kanggo lawuh, saos, utawa tukang masak.Iki macem-macem ukuran Versatile sampurna kanggo soups, casseroles lan siji-pot jajanan wesi Cast kanggo distribusi panas malah lan penylametan;* Lumahing masak oven Walanda sing ditutupi wesi abot dilapisi nganggo lapisan porselin porselen PFOA- lan tanpa PTFE sing putih, lancar lan gampang diresiki * Pegangan sisih sing kuat ...
  • Enameled cast iron foundue set

    Enameled cast wesi foundue set

    Babagan Item Iki Oven Walanda minangka klasik wesi wesi enamel sing apik kanggo nyiyapake lan nyiyapake dhaharan sing ora bisa dilalekake, kanggo luwih akeh wong, sampurna kanggo lawuh, saos, utawa tukang masak.Iki macem-macem ukuran Versatile sampurna kanggo soups, casseroles lan siji-pot jajanan wesi Cast kanggo distribusi panas malah lan penylametan;* Lumahing masak oven Walanda sing ditutupi wesi abot dilapisi nganggo lapisan porselin porselen PFOA- lan tanpa PTFE sing putih, lancar lan gampang diresiki * Pegangan sisih sing kuat ...
  • Pre-seasoned cast iron skillet

    Wajan wesi sing wis dibumbui

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Pre-seasoned cast iron skillet

    Wajan wesi sing wis dibumbui

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Pre-seasoned cast iron skillet

    Wajan wesi sing wis dibumbui

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Pre-seasoned cast iron grill pan

    Panci panggangan wesi sing wis dibumbui

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Pre-seasoned cast iron wok

    Wajan wesi pra-bumbu

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Pre-seasoned cast iron grill pan

    Panci panggangan wesi sing wis dibumbui

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Enameled Cast Iron Covered Braiser 4-Quart

    Enameled Cast Iron dijamin Braiser 4-Quart

    Babagan item iki ● COOKING AND SERVING PAN - Sampurna kanggo kabeh kabutuhan masak ing omah, 4 Quart Enameled Cast Iron Pan bisa digunakake kanggo nggoreng, manggang, panggang, sauté, sear, braise, broil, lan liya-liyane!Luwih saka iku, Casserole Dish iki uga sampurna kanggo gaya Perancis porsi - saestu pan kabeh-ing-siji!● DIRANCANG SECARA ERGONOMIS - Wajan wesi Enameled kita nyebarake panas kanthi rata kanggo panganan sing dimasak kanthi sampurna.Malah dilengkapi tutup kanggo mesthekake sirkulasi panas sing tepat ing panci ...
  • Enameled Cast Iron 3 Piece Skillet Fry pan.   12” + 10” + 8” Set – Cast Iron Frying Pans Chef Quality Pan Cookware Set with Tempered Glass Lids & Silicone Sleeve, Red

    Enameled Cast Iron 3 Piece wajan Fry pan.Set 12" + 10" + 8" - Wajan Besi Cor Kualitas Chef Cookware Set dengan Tutup Kaca Tempered & Lengan Silikon, Merah

    Babagan item iki ● 8 "+ 10" + 12 "ENAMEL CAST IRON SKILLETS: Enamel cast wesi cookware wis paling lengkap cast wesi pesawat tau nyawiji.Siapke pasugatan éca lan nyenengi ing pengalaman masak wesi cast ing ngarep karo wesi cast set wajan jero iki.Wajan wesi iki minangka wajan sing sampurna kanggo koki profesional lan juru masak omah.● DISTRIBUSI PANAS MALAH LAN RETENSI PANAS: Rasakake distribusi lan retensi panas sing unggul kanggo masak kanthi konsisten kanthi lapisan enamel iki...
  • Cast Iron Skillets with Lid, Enameled Cast Iron Dutch Oven 3 Quart & Cast Iron Skillet 9.5 Inch, Deep Cast Iron Skillets with Lid, Enameled Cast Iron Skillet with Silicone Holders, Rack

    Wajan wesi tuang nganggo tutup, Wajan wesi wesi berenamel Oven Walanda 3 Quart & Wajan wesi 9,5 inci, Wajan wesi tuang jero karo tutup, Wajan wesi enamel karo wadhah silikon, rak

    Babagan item iki ● Multi-Purpose 2-IN-1 Skillet Set - Wajan jero 3-quart iki dilengkapi tutup sing bisa gampang diowahi dadi wajan 10-inch.Stew, panggang, sear, Fry, panggangan, broil, braise lan tumis apa wae ing jero ruangan lan ing njaba ruangan, digunakake kanggo macem-macem masakan sing beda-beda utawa digunakake minangka pengganti wajan, oven Walanda, wajan utawa wajan.● Kapabilitas Retensi Panas sing Apik banget - Digawe saka wesi cor berkualitas tinggi, set wajan iki nahan panas luwih suwe tinimbang piranti masak sing gumantung ing al...