Canton Fair Nyorot Fitur Anyar China

Sesi kaping 130 saka Canton Fair diwiwiti dina Jumuah ing Guangzhou, ibukutha Provinsi Guangdong China kidul.Diluncurake ing taun 1957, pameran dagang paling tuwa lan paling gedhe ing negara kasebut katon minangka barometer perdagangan luar negeri China.

1635225408_482c82da56fc9269c03ae34c5db89ad6

Sesi Canton Fair iki, kanthi tema "Canton Fair, Global Share", nampilake "sirkulasi ganda", amarga China mbangun paradigma pangembangan anyar ing ngendi pasar domestik lan jaban rangkah nguatake saben liyane, kanthi pasar domestik minangka andalan.

1635225311_1

China nuduhake ngupayakake inovasi, inspirasi, lan kekarepan kanggo mbukak tingkat sing luwih dhuwur ing Pameran Impor lan Ekspor China, utawa Pameran Kanton, sing narik perhatian jagad kanthi produk anyar lan dalan pangembangan anyar.
Dianakaké loro online lan offline kanggo pisanan, acara wis kepincut bab 8.000 Enterprises sing wis nyiyapake saklawasé 20.000 booths ing pusat pameran ing Guangzhou, ibukutha Provinsi Guangdong China kidul.Perusahaan liyane samesthine bakal melu acara kasebut kanthi online sajrone pameran limang dina wiwit 15 nganti 19 Oktober.

Saka Manufaktur kanggo INOVASI

1635225429_014b7b231c23421c867f355b83b90d2b

Nalika China mbukak tangane kanggo ngisinake pasar global, perusahaan-perusahaan China ngadhepi luwih akeh kesempatan pangembangan ing tengah-tengah persaingan sing luwih sengit.Umume pabrik-pabrik China sing dikawruhi dheweke wis owah saka mung manufaktur dadi nggawe merek dhewe kanthi teknologi inti.
Diluncurake ing taun 1957, pameran kasebut katon minangka barometer perdagangan luar negeri China.Sesi Canton Fair iki, kanthi tema "Canton Fair, Global Share", nampilake "sirkulasi ganda", amarga China mbangun paradigma pangembangan anyar ing ngendi pasar domestik lan jaban rangkah nguatake saben liyane, kanthi pasar domestik minangka andalan.
Acara online nduweni tujuan kanggo narik luwih akeh pembeli global kanggo perusahaan sing berorientasi ekspor kanggo golek pesenan anyar, dene acara offline ngajak para panuku domestik lan luar negeri kanggo mbantu perusahaan perdagangan manca China ngembangake pasar anyar.
Sesi kasebut minangka tonggak sejarah, amarga entuk manfaat saka pasar lan sumber daya domestik lan jaban rangkah, nuduhake tekad China kanggo ningkatake lan mbangun ekonomi donya sing dhuwur lan mbukak.

 


Wektu kirim: Oct-30-2021