131st Canton Fair bakal dianakaké online wiwit 15 April nganti 24 April

131st Canton Fair bakal dianakaké online wiwit 15 April nganti 24 April

Pameran Impor lan Ekspor China kaping 131 (Pameran Kanton) bakal dianakake kanthi online wiwit 15 April nganti 24 April. Tema kanggo nggampangake "sirkulasi ganda" pasar domestik lan jaban rangkah, pameran kasebut nawakake platform tampilan online, layanan matchmaking bisnis, lan salib. - zona e-commerce wates.Pameran lan Produk, Matchmaking Bisnis Global, Rilis Produk Anyar, Pameran ing Live, Balai Pameran VR, News & Events, Layanan & Dhukungan lan kolom liyane diatur ing situs web resmi, kanthi 16 kategori produk ing 50 bagean pameran ditampilake.Luwih saka 25.000 pameran jaban rangkah lan domestik bakal melu. Antarane perusahaan-perusahaan saka wilayah sing biyen mlarat, sing bakal nampilake produk ing zona Vitalization Rural.

Fokus ing nambah efektifitas saka sambungan perdagangan lan pengalaman pangguna, 131 Canton Fair wis njupuk sawetara langkah kanggo luwih ngoptimalake lan nambah fungsi saka platform online, lan nggampangake interaksi antarane peserta pameran lan perusahaan sumber, uga ngrangsang transaksi perdagangan.Pameran Canton kaping 131 ora bakal ngisi ragad saka perusahaan pameran, utawa platform e-commerce lintas wates.We welcome perusahaan lan panuku ing ngarep lan luar negeri kanggo melu, nuduhake kesempatan bisnis, lan ngupaya pembangunan umum.

Hebei Changan Ductile Iron Casting Co., LTD bakal rawuh ing Canton Fair online, welcome to visit our booth https://www.cantonfair.org.cn/en-US/shops/451697745743168?keyword=Hebei%20Changan%20Ductile%20Iron%20Casting#/

广交会


Wektu kirim: Apr-13-2022