Kabar

  • Wektu kirim: Apr-13-2022

    Pameran Kanton kaping 131 bakal dianakake online wiwit 15 April nganti 24 April Pameran Impor lan Ekspor China kaping 131 (Pameran Kanton) bakal dianakake online wiwit tanggal 15 April nganti 24 April. nawakake platform tampilan online ...Waca liyane»

  • Canton Fair Highlights New Features Of China
    Wektu kirim: Oct-30-2021

    Sesi kaping 130 saka Canton Fair diwiwiti dina Jumuah ing Guangzhou, ibukutha Provinsi Guangdong China kidul.Diluncurake ing taun 1957, pameran dagang paling tuwa lan paling gedhe ing negara kasebut katon minangka barometer perdagangan luar negeri China.Sesi Kanton Fa iki...Waca liyane»

  • How To Clean And Care For Cast Iron Cookware
    Wektu kirim: Oct-30-2021

    Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo ngresiki lan njaga wajan wesi lan peralatan masak kanthi bener.Piranti masak wesi minangka salah sawijining piranti masak paling gedhe ing pawon, lan amarga mbutuhake perawatan khusus, karep bisa dhuwur.Nanging sing bener yaiku ...Waca liyane»

  • What Is Cast Iron Cookware
    Wektu kirim: Oct-30-2021

    Apa iku piranti masak wesi: Piranti masak wesi yaiku piranti masak tugas abot sing digawe saka wesi tuang sing regane kanggo penylametan panas, daya tahan, bisa digunakake ing suhu sing dhuwur banget, lan masak sing ora lengket nalika dibumbui kanthi bener....Waca liyane»