Wesi Cor Enamel Ringan Non-Stick, Wajan, Wajan

Katrangan singkat:

16cm/20cm/22cm/24cm/25cm/26cm/28cm
Bahan Besi
Dhiameter: 20cm nganti 28cm
Dhuwur produk: 5cm nganti 8cm
Kapasitas: 3 qt nganti 13 qt
Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ungu, putih, ireng
Wujud: Bunder


Detail Produk

Tag produk

Babagan item iki

Nerangake karo struktur net unik inovatif ing lumahing skillet, lan kauntungan bobot entheng paling atraktif kang lither saka tradhisi cast wesi produk, Salajengipun, fungsi non-kelet dipun promosiaken dadi account-anyar panas sale produk ing mangsa teka. .
● kualitas Premium entheng bobot non-kelet Cast-wesi Wajan kanggo stovetop ngijini sampeyan seneng sehat éca sayuran panggang lan seared meat, pitik utawa iwak kanggo rasa barbecue klasik utawa kanggo panggangan apa wae ing sembarang taun.
● Wajan Serbaguna: Gunakake ing omah ing oven, ing kompor, ing panggangan, utawa ing geni.Wajan iki uga minangka hadiah sing sampurna
● Unparalleled ing penylametan panas lan malah dadi panas.ngijini sampeyan kanggo sear panganan karo kurang resiko kobong.Desain gagang tongkat sing kuat wajan nggawe gampang maneuver nalika sampeyan nggoreng utawa ditransfer saka kompor menyang oven
● High-end cookware milih antarane Pre-Seasoned Utawa enamel - Cethek cukup kanggo panas dhuwur searing lan sautéing durung cukup jero kanggo alon-masak.Oven aman panas nganti 500 Derajat
● Piranti masak wesi tuang paling apik kanggo ngresiki nganggo banyu anget lan spons alus.Ora nggunakake dishwasher.

12-2
12-4

Apa Pilih Kita

Hebei Chang Lan casting wesi ulet Co., Ltd punika pabrik diadegaké wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei.Minangka pabrik ngembangaken booming, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo proses produksi cookware wesi cast, lan ndarbeni akeh Audit lan sertifikasi kualitas.

Kanthi peralatan produksi sing canggih kanthi otomatis, kapasitas saben dina kira-kira 40000 potongan kanggo panci lan panggangan lan 20000 set kanggo oven Walanda.
Hubungi kita karo platform B2C online kanggo pitakon

MOQ 500 pcs kanggo ukuran lan warna individu.
Merek bahan enamel: TOMATEC.
Desain lan warna cetakan sing disesuaikan
Rampung logo khusus menyang kenop stainless steel utawa tutup casserole lan ngisor kanthi ukiran utawa laser finish

Molds lead time babagan 7-25 dina.
Sample lead time babagan 3-10 dina.
Wektu pesenan batch udakara 20-60 dina.

Pembeli komersial:

Pasar Super, merek Peralatan Dapur, Toko Amazon, Toko Shoppe, Restoran, Program Belanja TV, Toko Hadiah, Hotel, Toko Souvenir,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan