Enameled Cast Iron Fondue Set

Katrangan singkat:

Enameled Cast Iron Fondue set
Set kalebu:
2 kanggo 5 kapasitas QT cast wesi pot
Matte ireng enamel cast wesi stand
Garpu fondue stainless steel tahan
Pembakar fondue baja tahan karat


Detail Produk

Tag produk

Babagan item iki

Panci wesi enameled ndadekake banget awet, menehi retensi panas sing apik lan nggawe permukaan sing ora lengket tanpa bumbu saka pot.

Ukuran cilik sing sampurna kanggo panganan cuci mulut - celup woh nyata utawa biskuit seger menyang coklat sing ilang
Eksterior enamel ireng sing warni lan matte lan interior enamel ireng krim utawa matte
Garpu kode warna supaya gampang digunakake lan ora ana campuran
Induksi Siap
Dishwasher Aman
Bahan: wesi lan enamel

FONDUE (1)
FONDUE (3)

Apa Kesepakatan karo Fondue?

Saiki delicacy ing ski chalets lan restoran mulyo, fondue pisanan dadi populer ing abad kaping 17 Swiss minangka cara kanggo ngreksa sumber daya lan feed kulawargané gedhe.Petani bisa nggunakake keju hardened lan roti basi kanggo nggawe sajian lengkap lan panas.
Ing abad kaping 18, sajian kasebut dijenengi miturut tembung Prancis kanggo "leleh" lan dadi pokok.Sanalika sajian kasebut teka ing Pameran Dunia ing taun 1964, restoran New York kanthi cepet ngadopsi, lan ora suwe banjur dipopulerkan minangka sajian Amerika.

FONDUE (2)

Paling apik kanggo Pesta Fondue:

Yen sampeyan duwe kulawarga gedhe sing asring ngunjungi, utawa bakal ngrencanakake rapat-rapat gedhe nalika pandemi rampung, set fondue gedhe kanggo sampeyan.Kanthi lengkap nganti 5 kapasitas QT, iku temenan kanggo wong sing ora kekacoan nalika nerangake keju.Pot lan dhasar dhasar digawe saka wesi wesi enamel lan kalebu 6-8 garpu kanggo dicelup.Sapa sing ujar manawa panyebaran tailgate sampeyan ora bisa ngemot fondue?

Apa Pilih Kita

Hebei Chang Lan casting wesi ulet Co., Ltd punika pabrik diadegaké wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei.Minangka pabrik ngembangaken booming, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo proses produksi cookware wesi cast, lan ndarbeni akeh Audit lan sertifikasi kualitas.
Kanthi peralatan produksi sing canggih kanthi otomatis, kapasitas saben dina kira-kira 40000 potongan kanggo panci lan panggangan lan 20000 set kanggo oven Walanda.
Hubungi kita karo platform B2C online kanggo pitakon

MOQ 500 pcs kanggo ukuran lan warna individu.
Merek bahan enamel: TOMATEC.
Desain lan warna cetakan sing disesuaikan
Rampung logo khusus menyang kenop stainless steel utawa tutup casserole lan ngisor kanthi ukiran utawa laser finish

Molds lead time babagan 7-25 dina.
Sample lead time babagan 3-10 dina.
Wektu pesenan batch udakara 20-60 dina.

Pembeli komersial:

Pasar Super, merek Peralatan Dapur, Toko Amazon, Toko Shoppe, Restoran, Program Belanja TV, Toko Hadiah, Hotel, Toko Souvenir,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan