Enameled Cast Iron Fry Pan / Wajan

Katrangan singkat:

Bahan: Cast Iron Enameled, Cast Iron Pre-Seasoned
Ukuran: 3.5-inch, 6.5-inch, 8-inch, 9-inch
12-inch, 13.25-inch, 15-inch
Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ireng
Pilihan Bentuk: Round, Square, Oval


Detail Produk

Tag produk

Informasi Produk

Saben juru masak omah sing wis berpengalaman (ora ana gunane) ngerti pentinge nyimpen paling sethithik siji wajan wesi sing bisa dipercaya ing arsenal masak--lan panggang--ware.Yen sampeyan lagi miwiti masak karo wong-wong mau, mung butuh sawetara pasugatan kanggo nemokake manawa peralatan pawon iki ora bisa ditandingi saka segi versatility, daya tahan, lan fungsionalitas.
Tujuane ngluwihi roti jagung sing prasaja kanggo nggawe appetizers, panganan cuci mulut, masakan utama lan liya-liyane, mula iki minangka alasan utama kanggo mbukak kunci potensial tanpa wates saka alat pawon sing kudu diduweni iki.
Bisa digunakake ing oven, ing kompor, ing panggangan, utawa liwat geni camp lan apik kanggo cooktops induksi.
Lapisan enamel njaba sing warni tahan kejut kanggo nyegah chipping lan retak
Lapisan lapisan untu kang atos interior wis Rampung Gamelan sing dipun promosiaken karamelization, nyegah tancep lan nolak noda.

fry pot (5)
fry pot (4)

Keuntungan saka wajan wesi Cast

Kinerja sing luwih apik: Penylametan panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas
Panci wajan wesi nduweni retensi lan distribusi panas sing luwih gedhe.Wajan sing wis dibumbui iki bisa njaga panganan nganti 15 menit utawa luwih suwe.Nangani mlengkung lan luwih dawa kanggo genggeman sing luwih apik.

Bumbu sing siap digunakake: wis dibumbui karo 100% minyak nabati alami, 100% lapisan minyak rami non-GMO.Ora ngemot PTFE lan PFOAS sing bisa mbebayani kanggo kesehatan.Minyak flaxseed minangka lenga sayur-sayuran, bumbu alami sing gampang diluncurake sing dadi luwih apik kanthi wektu.

Sehat Kanggo Sampeyan.Jumlah tilak wesi dibebasake kanthi alami nalika masak nganggo wajan wesi sing wis dibuwang, nambah mineral ing diet sampeyan.

serba guna.Panci tumis wesi iki bisa digunakake kanggo sajian, masak, baking, panggangan, lan oven-kanggo-meja.Multiguna, sampeyan bisa nggawe dip enchilada cheesy, krim Mac lan Keju, pancakes, steak fajitas, kentang hash lan liyane!

Apa Pilih Kita

Hebei Chang Lan casting wesi ulet Co., Ltd punika pabrik diadegaké wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei.Minangka pabrik ngembangaken booming, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo proses produksi cookware wesi cast, lan ndarbeni akeh Audit lan sertifikasi kualitas.

Kanthi peralatan produksi sing canggih kanthi otomatis, kapasitas saben dina kira-kira 40000 potongan kanggo panci lan panggangan lan 20000 set kanggo oven Walanda.
Hubungi kita karo platform B2C online kanggo pitakon

MOQ 500 pcs kanggo ukuran lan warna individu.
Merek bahan enamel: TOMATEC.
Desain lan warna cetakan sing disesuaikan
Rampung logo khusus menyang kenop stainless steel utawa tutup casserole lan ngisor kanthi ukiran utawa laser finish

Molds lead time babagan 7-25 dina.
Sample lead time babagan 3-10 dina.
Wektu pesenan batch udakara 20-60 dina.

Pembeli komersial:

Pasar Super, merek Peralatan Dapur, Toko Amazon, Toko Shoppe, Restoran, Program Belanja TV, Toko Hadiah, Hotel, Toko Souvenir,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan