Enameled Cast Iron Panggangan Pan

Katrangan singkat:

Bahan: Cast Iron Enameled, Cast Iron Pre-Seasoned
Ukuran: 3.5-inch, 6.5-inch, 8-inch, 9-inch
12-inch, 13.25-inch, 15-inch
Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ireng
Pilihan Bentuk: Round, Square, Oval


Detail Produk

Tag produk

Informasi Produk

Apa panggangan pan wesi

Gridle wesi nduweni permukaan masak sing rata kanthi pinggir sing rada munggah kanggo njaga lenga, adonan, lan bahan liyane.Sisih cethek nggampangake maneuver spatula lan piranti masak liyane kanggo flip pancake lan roti panggang Prancis, nggoreng endhog lan sosis, lan roti panggang panini lan roti lapis keju panggang.

Wis pirang-pirang abad, juru masak wis njupuk kauntungan saka penylametan panas alami lan sifat redistribusi wesi tuang.Panci panggangan iki dibangun ing tradhisi iki nganggo piranti masak wesi enamel.Enamel matte ing njero lan permukaan masak nggawe keuntungan kuliner kanggo browning, braising, lan panggang sing luwih apik.Lapisan enamel sing warni ing njaba nambah suar ing pawon lan meja.Aman kanggo nggunakake kabeh jinis sumber panas, sampeyan bisa nggunakake griddle wesi cast ing sembarang stovetop-kalebu prabawa-ing Panggangan, utawa liwat campfire.

IMG_2596
IMG_2565

Keuntungan saka wesi cast grill pan

Kinerja sing luwih apik: Penylametan panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas
Panci wajan wesi nduweni retensi lan distribusi panas sing luwih gedhe.Wajan sing wis dibumbui iki bisa njaga panganan nganti 15 menit utawa luwih suwe.Nangani mlengkung lan luwih dawa kanggo genggeman sing luwih apik.

Bumbu sing siap digunakake: wis dibumbui karo 100% minyak nabati alami, 100% lapisan minyak rami non-GMO.Ora ngemot PTFE lan PFOAS sing bisa mbebayani kanggo kesehatan.Minyak flaxseed minangka lenga sayur-sayuran, bumbu alami sing gampang diluncurake sing dadi luwih apik kanthi wektu.

Sehat Kanggo Sampeyan.Jumlah tilak wesi dibebasake kanthi alami nalika masak nganggo wajan wesi sing wis dibuwang, nambah mineral ing diet sampeyan.

serba guna.Panci tumis wesi iki bisa digunakake kanggo sajian, masak, baking, panggangan, lan oven-kanggo-meja.Multiguna, sampeyan bisa nggawe dip enchilada cheesy, krim Mac lan Keju, pancakes, steak fajitas, kentang hash lan liyane!

IMG_2574
IMG_2575

Apa Pilih Kita

Hebei Chang Lan casting wesi ulet Co., Ltd punika pabrik diadegaké wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei.Minangka pabrik ngembangaken booming, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo proses produksi cookware wesi cast, lan ndarbeni akeh Audit lan sertifikasi kualitas.
Kanthi peralatan produksi sing canggih kanthi otomatis, kapasitas saben dina kira-kira 40000 potongan kanggo panci lan panggangan lan 20000 set kanggo oven Walanda.
Hubungi kita karo platform B2C online kanggo pitakon

MOQ 500 pcs kanggo ukuran lan warna individu.
Merek bahan enamel: TOMATEC.
Desain lan warna cetakan sing disesuaikan
Rampung logo khusus menyang kenop stainless steel utawa tutup casserole lan ngisor kanthi ukiran utawa laser finish

Molds lead time babagan 7-25 dina.
Sample lead time babagan 3-10 dina.
Wektu pesenan batch udakara 20-60 dina.

Pembeli Komersial

Pasar Super, merek Peralatan Dapur, Toko Amazon, Toko Shoppe, Restoran, Program Belanja TV, Toko Hadiah, Hotel, Toko Souvenir,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan