Enameled Cast Iron Signature Saucepan 2,25 kanggo 5 QT

Katrangan singkat:

Bahan Besi
Dhuwur produk: 5cm nganti 10cm
Kapasitas: 2 nganti 5 Quart
Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ungu, putih, ireng
Wujud: Bunder


Detail Produk

Tag produk

Babagan item iki

pot sauce wesi cast apik banget kanggo kacang panggang, polenta utawa grits.Diilhami dening desain klasik, panci saus nggawa pas lan rampung kanthi desain sing apik banget.

● Basis sing dibunderaké mbantu bahan campuran gampang nalika masak
● Ngalahake helper lengkap nyedhiyakake kontrol tambahan nalika nransfer
● Distribusi panas unggul lan penylametan wesi cast enamel premium
● Lan lapisan untu kang atos interior wedhi-colored karo malah luwih resistance kanggo nyandhang
● Colorful, long-tahan lapisan untu kang atos njaba nolak chipping lan retak;enamel interior dirancang kanggo nolak pewarnaan lan kusam
● Kenop komposit tahan suhu nganti 500 derajat F
● Sisih mlengkung unik ningkatake gerakan alami cairan sing digawe panas
● Komponen sing kalebu: Cookware, Aneka, Panci

KC-14,16,18
NLY-20

Apa Pilih Kita

Hebei Chang Lan casting wesi ulet Co., Ltd punika pabrik diadegaké wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei.Minangka pabrik ngembangaken booming, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo proses produksi cookware wesi cast, lan ndarbeni akeh Audit lan sertifikasi kualitas.

Kanthi peralatan produksi sing canggih kanthi otomatis, kapasitas saben dina kira-kira 40000 potongan kanggo panci lan panggangan lan 20000 set kanggo oven Walanda.
Hubungi kita karo platform B2C online kanggo pitakon

MOQ 500 pcs kanggo ukuran lan warna individu.
Merek bahan enamel: TOMATEC.
Desain lan warna cetakan sing disesuaikan
Rampung logo khusus menyang kenop stainless steel utawa tutup casserole lan ngisor kanthi ukiran utawa laser finish

Molds lead time babagan 7-25 dina.
Sample lead time babagan 3-10 dina.
Wektu pesenan batch udakara 20-60 dina.

Pembeli komersial:

Pasar Super, merek Peralatan Dapur, Toko Amazon, Toko Shoppe, Restoran, Program Belanja TV, Toko Hadiah, Hotel, Toko Souvenir,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan