Enameled Cast-Wesi Round Braiser

Katrangan singkat:

Bahan Besi
Dhiameter: 25cm / 28cm / 30cm
Kapasitas: 3.5 Quart 5.5 Quart
Dhuwur produk: 7 cm
Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ungu, putih, ireng
Wujud: Bunder


Detail Produk

Tag produk

Babagan item iki

● Panggang, panggang, panggang utawa panggang nganti 500 derajat F. Tumis, godhok utawa goreng ing sembarang kompor, kalebu induksi.
● wesi Cast unparalleled ing penylametan panas lan malah dadi panas.Lumahing kaca sing mulus ora bakal nanggepi bahan-bahan, uga ora perlu kanggo musim.
● Enamel Casserole Dish minangka alat sing sampurna kanggo marinate, refrigerate, masak lan ngawula.
● Rims sing ireng matte lapisan untu kang atos, lumahing masak iku mati-putih.Knop baja tahan karat.
● Workhorses ing pawon lan nuduhake potongan ing meja nedha bengi, wesi enamel kita bakal dadi go-to cookware.
● Dishwasher aman nanging wisuh tangan dianjurake kanggo njaga tampilan asli piranti masak.
● Ngukur kira-kira 14,4 "x 12,55" x 3,4 ", lan diameteripun 11,75", 2,13 "jero.

Enameled Cast-Iron Round Braiser (6)
Enameled Cast-Iron Round Braiser (4)

Apa Pilih Kita

Hebei Chang Lan casting wesi ulet Co., Ltd punika pabrik diadegaké wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei.Minangka pabrik ngembangaken booming, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo proses produksi cookware wesi cast, lan ndarbeni akeh Audit lan sertifikasi kualitas.
Kanthi peralatan produksi sing canggih kanthi otomatis, kapasitas saben dina kira-kira 40000 potongan kanggo panci lan panggangan lan 20000 set kanggo oven Walanda.
Hubungi kita karo platform B2C online kanggo pitakon

MOQ 500 pcs kanggo ukuran lan warna individu.
Merek bahan enamel: TOMATEC.
Desain lan warna cetakan sing disesuaikan
Rampung logo khusus menyang kenop stainless steel utawa tutup casserole lan ngisor kanthi ukiran utawa laser finish

Molds lead time babagan 7-25 dina.
Sample lead time babagan 3-10 dina.
Wektu pesenan batch udakara 20-60 dina.

Pembeli komersial:

Pasar Super, merek Peralatan Dapur, Toko Amazon, Toko Shoppe, Restoran, Program Belanja TV, Toko Hadiah, Hotel, Toko Souvenir,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan