Enameled Cast Iron Oval Dutch Oven

Katrangan singkat:

Bahan Besi

Kapasitas: 7 Quart

Wangun: Oval


Detail Produk

Tag produk

Babagan item iki

● Oval Enameled Cast Iron Dutch Oven, 7-Quart, Teal Ombre karo tutup
● wisuh tangan dianjurake
● Sampurna kanggo masak alon-alon, masak, braising, baking lan liya-liyane
● konstruksi wesi cast awet nahan lan distributes panas roto-roto
● Rampung lapisan untu kang atos porselin gampang kanggo ngresiki lan alami nonstick
● Rampung sing sregep nambah warna pop menyang pawon utawa ruang makan
● Self-basting tutup njamin penylametan uap efektif
● Ngalahake Wide ngidini transportasi gampang
● Gampang-kanggo-resik, PFOA- lan PTFE-free lumahing porselen lapisan untu kang atos
● Pegunungan kondensasi ing tutup kanthi seragam ngumpulake lan ngarahake uap menyang panganan, ngasilake masakan sing lembab lan gurih
● Kompatibel karo gas, listrik, kaca keramik lan cooktops induksi
● Oven-aman nganti 450°F (232°F);Garansi seumur hidup mung cuci tangan

Enameled Cast Iron Oval Dutch Oven (5)

Round Vs Oval Cast Iron Dutch Oven: Apa Sampeyan Kudu Pilih?
Kapasitas lan Ukuran
Oven Walanda bunder lan oval kasedhiya ing macem-macem ukuran lan kapasitas.Distribusi rada beda, nanging yen sampeyan lagi masak kanggo loro utawa 20 wong, sampeyan kudu bisa nampung loro wangun.

Performance masak

Wesi tuang enamel ora lengket lan ngindhari panganan sing gosong liwat panas sing luwih murah.Wesi tuang enamel bisa digunakake ing kompor utawa ing oven lan biasane aman kanggo mesin pencuci piring lan gelombang mikro.
Wangun bunder masak apik ing ndhuwur kompor amarga bentuke cocog karo mripat.Panas ditrapake ing kabeh dhasar pot, menehi panas sing rata.Potongan daging sing luwih gedhe isih bisa pas karo oven Walanda sing bunder, lan sampeyan bakal duwe permukaan sing konsisten kanggo diaduk.
Oval Walanda oven pancen sumunar ing oven.Dheweke duwe bentuk sing luwih dawa lan luwih rata sing nampung potongan daging sing luwih dawa, ngidini sampeyan pas karo sajian kanggo masak ing oven.Ing stovetop, wangun oval ora bisa nyebarake panas kanthi merata, sanajan sampeyan preheat oven Walanda nalika sampeyan lagi nyiyapake panganan, sampeyan bisa uga ora sok dong mirsani.

Pilih oven Walanda sing bunder yen:

● sampeyan cook ing stovetop luwih saka ing open
● sampeyan pengin kapasitas masak luwih jero
● sampeyan duwe papan panyimpenan kurang kasedhiya
Pilih wangun oval yen:
● sampeyan cook kabeh ngethok saka meat ing open
● sampeyan duwe tangan luwih gedhe lan kudu imbangan luwih akeh kanggo pot
● sampeyan duwe akeh papan panyimpenan.

Apa wae sing sampeyan lakoni, priksa manawa kapasitas porsi sampeyan cocog lan pilihan sing sampeyan duwe kanggo tutup duwe rating panas sing cukup dhuwur sing bisa dimasak ing oven tanpa kuwatir.Yen ora, wangun oven Walanda ora dadi faktor penentu sing penting.Go kanggo faktor liyane pisanan lan banjur panah mudhun kanggo siji adhedhasar wangun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan