Panci Masak Besi Cor Enamel, Tajine kanthi Tutup Tertutup Keramik Bentuk Cone, 3,3 QT (Abang)

Katrangan singkat:

Bahan Panci Besi Cor & Tutup Keramik
Kapasitas: 4,5 kw
Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ungu, putih, ireng
Wujud: Bunder


Detail Produk

Tag produk

Babagan item iki:

● One Pot Wonder: Tagine legendaris kanggo masak stews sing paling lembut, aromatik lan beraroma.
● Lembap & Lembut: Piring iki dibentuk kanthi tutup sing ditutup kerucut, sing ngidini uap bisa sirkulasi kanthi banyu sithik.Uap kasebut terus-terusan ngobong bahan-bahan kasebut supaya tetep alus lan mentega
● Wesi Cast Enameled: Ora kaya versi lempung, pot sing awet lan serba guna iki bisa digunakake ing ndhuwur induksi, kompor gas, utawa ing oven.Iku uga gampang banget kanggo ngresiki, bebas timah lan ora mbutuhake bumbu.
● Masak & Sajikan: Panci masak sing sregep iki dadi sajian sajian, lan wesi tuang nggawe panganan anget luwih suwe.Tutup kasebut pas lan nduweni fitur lan nduweni kenop sing gampang dicekel supaya sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng apa sing ana ing njero.
● Jaminan Kondisi Sampurna: Kita wis rangkep kanthi ati-ati tagine iki nganggo polyfoam kanggo mesthekake yen teka ing kondisi sing sampurna.Uga kalebu resep, reresik lan instruksi bumbu kanggo miwiti.

Enameled Cast Iron Cooking Pot, Tajine with Ceramic Cone-Shaped Closed Lid, 3.3 QT (Red) (5)
Enameled Cast Iron Cooking Pot, Tajine with Ceramic Cone-Shaped Closed Lid, 3.3 QT (Red) (1)

Apa Pilih Kita

Hebei Chang Lan casting wesi ulet Co., Ltd punika pabrik diadegaké wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei.Minangka pabrik ngembangaken booming, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo proses produksi cookware wesi cast, lan ndarbeni akeh Audit lan sertifikasi kualitas.

Kanthi peralatan produksi sing canggih kanthi otomatis, kapasitas saben dina kira-kira 40000 potongan kanggo panci lan panggangan lan 20000 set kanggo oven Walanda.
Hubungi kita karo platform B2C online kanggo pitakon

MOQ 500 pcs kanggo ukuran lan warna individu.
Merek bahan enamel: TOMATEC.
Desain lan warna cetakan sing disesuaikan
Rampung logo khusus menyang kenop stainless steel utawa tutup casserole lan ngisor kanthi ukiran utawa laser finish

Molds lead time babagan 7-25 dina.
Sample lead time babagan 3-10 dina.
Wektu pesenan batch udakara 20-60 dina.

Pembeli komersial:

Pasar Super, merek Peralatan Dapur, Toko Amazon, Toko Shoppe, Restoran, Program Belanja TV, Toko Hadiah, Hotel, Toko Souvenir,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan