Enameled Cast Iron Dutch Oven

Katrangan singkat:

10 cm/20 cm/22 cm/24 cm/25 cm/26 cm/28 cm
Bahan Besi
Dhiameter: 10cm nganti 28cm
Dhuwur produk: 9cm nganti 14cm
Kapasitas: 1,5 nganti 7,5 Quart
Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ungu, putih, ireng
Wujud: Bunder


Detail Produk

Tag produk

Informasi Produk

Dutch Oven minangka klasik wesi cast enamel sing apik kanggo nyiyapake lan ngladeni dhaharan sing ora bisa dilalekake, bisa digunakake kanggo luwih akeh wong, sampurna kanggo lawuh, saos, utawa tukang masak.

Ukuran serbaguna sing beda-beda iki cocog kanggo sup, casseroles lan panganan siji pot
Cast wesi kanggo distribusi panas malah lan penylametan;

* Wesi tuang-wesi sing ditutupi bunder permukaan masak oven Walanda dilapisi
putih, Gamelan lan gampang-diresiki PFOA- lan PTFE-free porselen lapisan untu kang atos

* Gagang sisih sing kuwat nggawe ngangkat lan mindhah menyang meja kanthi aman

Dasar sing amba apik kanggo nggawe coklat daging ing stovetop sadurunge alon braising utawa roasting ing open lan sloped sisih gampang aduk.

Lapisan enamel njaba sing warni tahan kejut kanggo nyegah chipping lan retak
Lapisan lapisan untu kang atos interior wis Rampung Gamelan sing dipun promosiaken karamelization, nyegah tancep lan nolak noda.

IMG_2453
IMG_2461

Apa Pilih Kita

Hebei Chang Lan casting wesi ulet Co., Ltd punika pabrik diadegaké wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei.Minangka pabrik ngembangaken booming, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo proses produksi cookware wesi cast, lan ndarbeni akeh Audit lan sertifikasi kualitas.

Kanthi peralatan produksi sing canggih kanthi otomatis, kapasitas saben dina kira-kira 40000 potongan kanggo panci lan panggangan lan 20000 set kanggo oven Walanda.
Hubungi kita karo platform B2C online kanggo pitakon

MOQ 500 pcs kanggo ukuran lan warna individu.
Merek bahan enamel: TOMATEC.
Desain lan warna cetakan sing disesuaikan
Rampung logo khusus menyang kenop stainless steel utawa tutup casserole lan ngisor kanthi ukiran utawa laser finish

Molds lead time babagan 7-25 dina.
Sample lead time babagan 3-10 dina.
Wektu pesenan batch udakara 20-60 dina.

Pembeli komersial:

Pasar Super, merek Peralatan Dapur, Toko Amazon, Toko Shoppe, Restoran, Program Belanja TV, Toko Hadiah, Hotel, Toko Souvenir,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan