Wok Besi

  • Pre-seasoned cast iron wok

    Wajan wesi pra-bumbu

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Pre-seasoned cast iron wok

    Wajan wesi pra-bumbu

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Pre-seasoned cast iron grill pan

    Panci panggangan wesi tuang sing wis dibumbui

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Pre-Seasoned Cast Iron Wok

    Wok Besi Tuang Pra-Seasoned

    Bahan: Besi Cor Enameled / Bumbu
    Ukuran: 10-inch 12-inch, 13.25-inch, 15-inch, 17-ch
    Werna: Customized utawa matte ireng,
    Wujud: Bunder,