Wajan wesi / Wajan

  • Pre-seasoned cast iron skillet

    Wajan wesi sing wis dibumbui

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Pre-seasoned cast iron skillet

    Wajan wesi sing wis dibumbui

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Pre-seasoned cast iron skillet

    Wajan wesi sing wis dibumbui

    Babagan Item Iki ● Gagang gedhe lan dhasar sing rata supaya gampang ditangani ● Retensi panas sing ora ana tandhingane lan malah dadi panas ● Pre-seasoned karo 100% lenga sayur-sayuran alami ● Gunakake kanggo nggoreng, tumis, panggang, panggang, braise, goreng, utawa panggangan ● wesi wesi penylametan panas unggul malah masak, kualitas restaurant searing lan rawuh wis seasoned kaya non-kelet lumahing masak nalika digunakake karo lapisan lancip saka lenga.Iku uga ridiculously kuwat lan kasar.● Gunakake kanthi yakin ing kabeh permukaan masak: gas, pilih...
  • Enameled Cast Iron 3 Piece Skillet Fry pan.   12” + 10” + 8” Set – Cast Iron Frying Pans Chef Quality Pan Cookware Set with Tempered Glass Lids & Silicone Sleeve, Red

    Enameled Cast Iron 3 Piece wajan Fry pan.Set 12" + 10" + 8" - Wajan Besi Cor Kualitas Chef Cookware Set dengan Tutup Kaca Tempered & Lengan Silikon, Merah

    Babagan item iki ● 8 "+ 10" + 12 "ENAMEL CAST IRON SKILLETS: Enamel cast wesi cookware wis paling lengkap cast wesi pesawat tau nyawiji.Siapke pasugatan éca lan nyenengi ing pengalaman masak wesi cast ing ngarep karo wesi cast set wajan jero iki.Wajan wesi iki minangka wajan sing sampurna kanggo koki profesional lan juru masak omah.● DISTRIBUSI PANAS MALAH LAN RETENSI PANAS: Rasakake distribusi lan retensi panas sing unggul kanggo masak kanthi konsisten kanthi lapisan enamel iki...
  • Enameled Cast Iron Skillet with Pour Spout  (Set of 3) 7-inch, 8.5-inch, 10-inch

    Wajan Wesi Cor Enamel karo Spout Tuang (Setelan 3) 7 inci, 8,5 inci, 10 inci

    Babagan item iki ● MANFAAT ENAMELED CAST IRON: Long di senengi kanggo kemampuan kanggo tahan panas langsung lan disebaraké panas roto-roto, wesi cast enamel iku pilihan banget kanggo nyiapake meal sabanjuré!Piranti masak wesi wesi sing padhet lan awet bakal tahan ing salawas-lawase kanthi ati-ati lan bisa digunakake ing kompor utawa ing oven, dadi salah sawijining pot paling serbaguna ing koleksi sampeyan!Boten kados wesi tuang telanjang, wesi tuang enamel gadhah finish ingkang mengkilat lan lancar ingkang dipundamel saking porselin ingkang boten kedah ...
  • Cast Iron frying pan 11.75 inch

    Wajan Cast Iron 11.75 inch

    Cast Iron Handle Skillet, 11.75″ (2-3/8 qt.) Material Cast Iron Werna Oranye Kapasitas 2.4 Quarts Wajan wesi cast nduweni retensi lan distribusi panas sing luwih gedhe.Wajan sing wis dibumbui iki bisa njaga panganan nganti 15 menit utawa luwih suwe.Nangani mlengkung lan luwih dawa kanggo genggeman sing luwih apik.Bumbu sing siap digunakake: wis dibumbui karo 100% minyak nabati alami, 100% lapisan minyak rami non-GMO.Ora ngemot PTFE lan PFOAS sing bisa mbebayani kanggo kesehatan.Flaxseed iki ...
  • Cast Iron frying pan 11.75 inch   blue

    Wajan besi cor 11,75 inch biru

    Wajan Gagang wesi Cast, 11.75″ (2-3/8 qt.) Bahan Wesi Cast Warna Biru Kapasitas 2.4 Quart Wajan wesi wesi nduweni retensi lan distribusi panas sing luwih gedhe.Wajan sing wis dibumbui iki bisa njaga panganan nganti 15 menit utawa luwih suwe.Nangani mlengkung lan luwih dawa kanggo genggeman sing luwih apik.Bumbu sing siap digunakake: wis dibumbui karo 100% minyak nabati alami, 100% lapisan minyak rami non-GMO.Ora ngemot PTFE lan PFOAS sing bisa mbebayani kanggo kesehatan.Minyak biji rami...
  • Pre-Seasoned Cast Iron Skillet Set  3-Piece – 6 Inch, 8 Inch and 10 Inch

    Set Wajan Besi Cor Pra-Seasoned 3-Piece - 6 inci, 8 inci lan 10 inci

    Bahan Besi
    Ukuran: 6-inch 8-inch 10-inch
    Warna: matte black
    Wujud: Bunder

  • Pre-Seasoned Cast Iron Skillet (12.5 Inch)

    Wajan Besi Cor Pra-Seasoned (12,5 Inci)

    Bahan Besi
    Ukuran: 12.5 inch
    Warna: matte black
    Wujud: Bunder

  • Light Weight Enameled Cast Iron Non-Stick, Skillet, Frying Pan

    Wesi Cor Enamel Ringan Non-Stick, Wajan, Wajan

    16cm/20cm/22cm/24cm/25cm/26cm/28cm
    Bahan Besi
    Dhiameter: 20cm nganti 28cm
    Dhuwur produk: 5cm nganti 8cm
    Kapasitas: 3 qt nganti 13 qt
    Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ungu, putih, ireng
    Wujud: Bunder

  • Enameled Cast Iron Fry Pan/Skillet

    Enameled Cast Iron Fry Pan / Wajan

    Bahan: Cast Iron Enameled, Cast Iron Pre-Seasoned
    Ukuran: 3.5-inch, 6.5-inch, 8-inch, 9-inch
    12-inch, 13.25-inch, 15-inch
    Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ireng
    Pilihan Bentuk: Round, Square, Oval

  • Pre-Seasoned Cast Iron Piza Pan

    Pra-Seasoned Cast Iron Piza Pan

    Bahan: Besi Cor Enameled / Bumbu
    Ukuran: 10-inch
    12-inch, 13.25-inch, 15-inch
    Werna: Customized utawa matte ireng,
    Pilihan Bentuk: Bulat, Oval