Cast Iron Heart Shaped Cocotte

Katrangan singkat:

Bahan Besi
Dhuwur produk: 9cm nganti 12cm
Kapasitas: saka 2 qt nganti 5 qt
Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ungu, putih, ireng
Wangun: Labu, Kembang, Jantung


Detail Produk

Tag produk

Babagan item iki

● Ngunci rasa: : Tutup sing ketat bobote bobot nahan kelembapan, spike ing tutup nggawe efek alas udan kanthi merata ngasilake jus menyang panganan.
● Tambahan aneh kanggo pawon: Cocotte ing wangun waluh lan jantung dirancang ora mung kanggo kolektor, nanging kanggo wong-wong sing pengin nggawa whimsey sethitik menyang meja.
● Oven aman: Oven aman nganti 900°F/482°C tanpa tutup.Tutup aman ing oven nganti 500 ° F / 260 ° C
● Cocog kanggo kabeh permukaan masak: Ngisor lapisan untu kang alus bisa digunakake ing kabeh kompor kalebu gas, listrik, keramik kaca, induksi, lan halogen
● Coklat sing sampurna: Lapisan lapisan untu kang tèkstur interior sing unik nyebabake pencoklatan sing luar biasa
● Permukaan nonstick: Rampung enamel interior ngasilake permukaan nonstick alami sing luwih tahan goresan lan kripik.
● Gampang ngresiki: Dishwasher aman, ngumbah tangan dianjurake
● Cast Iron Cocotte: Werna-werna, lapisan untu kang awet lan tahan lama, tahan chipping lan retak

SG-24
SGYK-25-1

Apa Pilih Kita

Hebei Chang Lan casting wesi ulet Co., Ltd punika pabrik diadegaké wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei.Minangka pabrik ngembangaken booming, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo proses produksi cookware wesi cast, lan ndarbeni akeh Audit lan sertifikasi kualitas.

Kanthi peralatan produksi sing canggih kanthi otomatis, kapasitas saben dina kira-kira 40000 potongan kanggo panci lan panggangan lan 20000 set kanggo oven Walanda.
Hubungi kita karo platform B2C online kanggo pitakon

MOQ 500 pcs kanggo ukuran lan warna individu.
Merek bahan enamel: TOMATEC.
Desain lan warna cetakan sing disesuaikan
Rampung logo khusus menyang kenop stainless steel utawa tutup casserole lan ngisor kanthi ukiran utawa laser finish

Molds lead time babagan 7-25 dina.
Sample lead time babagan 3-10 dina.
Wektu pesenan batch udakara 20-60 dina.

Pembeli komersial:

Pasar Super, merek Peralatan Dapur, Toko Amazon, Toko Shoppe, Restoran, Program Belanja TV, Toko Hadiah, Hotel, Toko Souvenir,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan