Mini Cocotte wesi

Katrangan singkat:

Bahan Besi
Kapasitas: 8 Ons, 9 Ons
Werna: Custom, abang, biru, pink, abu-abu, ungu, putih, ireng
Wujud: Bunder/Oval


Detail Produk

Tag produk

Babagan item iki

● Saka open kanggo meja: Becik kanggo baking lan porsi mini pasugatan, iki enamel cast wesi casserole sajian bisa digunakake ing paling stovetops lan open-aman nganti 500F.Panggang, panggang, panggang, lan liya-liyane!
● Gampang kanggo njaga: Dilengkapi lapisan lapisan untu kang awet, open wesi wesi Walanda iki gampang kanggo njaga lan, ora kaya wajan wesi cast, ora perlu kanggo pengalaman!Gunakake kanggo masak kabeh jinis panganan!
● Apik kanggo porsi cilik: Oven miniatur Walanda iki ukurane 6 inci dawa lan 4 inci ing jembaré lan bisa ngemot nganti 9 ons.Cocog kanggo ngladeni sup mini, panggang, utawa panganan cuci mulut!
● Rampung warna-warni klasik: Nggabungake desain oval klasik kanthi finish abang sing sregep, oven Walanda wesi wesi mini iki minangka tambahan klasik kanggo pawon apa wae.Sampurna kanggo panggunaan saben dina utawa acara khusus!
● Dibangun ing Ngalahake: Gampang nindakake lan transportasi iki cast-wesi casserole sajian karo dibangun ing Ngalahake.Nampilake tutup sing nyenyet kanthi kenop stainless steel, sajian iki ngunci rasa lan panas!

Enameled Cast Iron Mini Cocotte Dutch Oven (1)
Enameled Cast Iron Mini Cocotte Dutch Oven (5)

Apa Pilih Kita

Hebei Chang Lan casting wesi ulet Co., Ltd punika pabrik diadegaké wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei.Minangka pabrik ngembangaken booming, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo proses produksi cookware wesi cast, lan ndarbeni akeh Audit lan sertifikasi kualitas.
Kanthi peralatan produksi sing canggih kanthi otomatis, kapasitas saben dina kira-kira 40000 potongan kanggo panci lan panggangan lan 20000 set kanggo oven Walanda.
Hubungi kita karo platform B2C online kanggo pitakon

MOQ 500 pcs kanggo ukuran lan warna individu.
Merek bahan enamel: TOMATEC.
Desain lan warna cetakan sing disesuaikan
Rampung logo khusus menyang kenop stainless steel utawa tutup casserole lan ngisor kanthi ukiran utawa laser finish

Molds lead time babagan 7-25 dina.
Sample lead time babagan 3-10 dina.
Wektu pesenan batch udakara 20-60 dina.

Pembeli komersial:

Pasar Super, merek Peralatan Dapur, Toko Amazon, Toko Shoppe, Restoran, Program Belanja TV, Toko Hadiah, Hotel, Toko Souvenir,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan