Babagan awake dhewe

Hebei Chang An Ductile Iron Casting Co., Ltd.

We darmabakti kanggo dadi salah siji saka ndhuwur cast wesi cookware pabrik kanggo kurban produk kualitas premium kanggo pasar global.

about-us (3)

Madeg

Madeg wiwit 2010 dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei kang isine area watara 40000 meter persegi.

Produksi

Kanthi ndhukung peralatan produksi sing canggih, kapasitas pabrik taunan luwih saka 15 yuta potongan.

Buruh

Kita duwe tim riset lan pangembangan 30 wong lan 200 buruh profesional.

prabotan

Nduweni 2 garis casting DISA kanthi otomatis saka Jerman, garis lebur injeksi bebas kotak pemisahan vertikal otomatis, lan 2 garis enamel lan 1 garis minyak nabati, 1 spektrograf BRUKER sing diimpor, mesin uji universal hidrolik tampilan digital, pasir cetakan lan kabeh tes kinerja peralatan.

Kanthi ndhukung peralatan produksi sing canggih, kapasitas pabrik taunan luwih saka 15 yuta potongan.Kita duwe tim riset lan pangembangan 30 wong lan 200 buruh profesional.

163522773

Sertifikat

Minangka produsen terkemuka lan berkembang berkembang nduweni sertifikasi kayata sertifikasi sistem lingkungan ISO 14001 lan sertifikasi sistem mutu ISO9001, lan Business Social Compliance Initiative (sertifikasi BSCI).

Produk kualitas premium wis lulus tes ISO 04531-2018, sertifikasi FDA Administrasi Pangan lan Narkoba AS, sertifikasi LFGB EU, sertifikasi FDA Administrasi Pangan lan Narkoba Korea.

about-us (2)

Produksi

about-us (4)

Produksi utama kalebu casseroles wesi, wajan, wajan panggangan lan seri peralatan masak wesi liyane.

Kualitas premium minangka prioritas utama saka bahan mentah kanggo saben proses produksi, kepuasan klien minangka prinsip inti layanan.Klien utama kita yaiku saka merek top sing misuwur saka Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Belgia, Jerman, Polan, Spanyol, Rusia, Jepang lan liya-liyane.

Pameran

Kita wis nekani sawetara pameran global sing misuwur kayata Canton Fair, Chicago Home and House ware show lan Jerman Frankfurt Exhibition.

Ing mangsa ngarep, kanthi keramahan lan semangat, pitakon sampeyan bakal dijawab kanthi cepet lan kunjungan sampeyan menyang pabrik bakal disambut anget.
Kita pengin ngajak kanca-kanca saka sak ndonya kanggo ngupayakake bebarengan kanggo nggayuh sukses bebarengan sing luwih gedhe.